|
|
|
Hoofdgerechten - Vis |
| Waterzooi van vis (garnaal, mosselen, zalm, kabeljauw, St-Jacobsvruchten) | € |
| Kabeljauwhaasje met zachte paprikasaus op een bedje van spinazie en trostomaatjes | € |
| Vissersbordje met fijne groentjes, geparfumeerd met Pernod | € |
| Duo van zalm en kabeljauwhaasje met een gorgonzolasausje vergezeld van een groentengarnituur | € |
| Paling in de room | € |
| Paling op provençaalse wijze | € |
| Paling in't groen | € |
| Paëlla ( vanaf 8 pers ) | € |
Hoofdgerechten - Vlees & gevogelte |
| Gemarineerd varkensgebraad met saus naar keuze, groentengarnituur (mosterdaus, archiduc, béarnaise, sinaasappelsaus, pepersaus) | € |
| Gevuld varkenshaasje op Zuiderse wijze met groentengarnituur | € |
| Kalfsgebraad 'Orloff' met getomateerd champignonsausje | € |
| Osso Bucco 'milanese' | € |
| Kalkoenfilet met spekjes, dragonsausje en groentengarnituur | € |
| Gevulde kippefilet met een zachte preisaus en groentengarnituur | € |
| Gentse waterzooi (1/2 kip per persoon) | € |
| Haantje in de rode wijn | € |
| Filet van parelhoen met een pepersausje met champignons en spekjes, groentengarnituur | € |
| Konijn met Westmalle, gestoofde appeltjes en natuuraardappelen | € |
| Warme beenham met saus naar keuze, koude of warme groenten, aardappelen, brood en boter ( vanaf 20 ps) (bvb provençaal, pepersaus, archiduc,...) | € |
| Hoofdgerechten - wild (seizoen) |
| Hazerug vergezeld van een romig sausje en een garnituur van appeltjes, veenbessen en gestoofd witlof | € |
| Filet van fazant met wouddelicatessen en een vleugje dragon, een veenbessenschuitje en geconfijt witlof | € |
| Everboutgebraad met paddestoelen en dauphine aardappelen | € |
| Filet van hert met hazelnoot, een garnituur van appeltjes met veenbessen, witlof en dauphine aardappelen | € |
| Stoofpotje van hert, appel en veenbessen | € |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelkroketten, aardappelpuree, natuuraardappelen, kasteelaardappelen, dauphine aardappelen, tagliatelli of rijst. |
|
|
|
|